Ortolan Werktuigen  


De waarde van een lange traditie

De ORTOLAN ANDREA is een jong bedrijf dat zich heeft gevestigd op de binnenlandse markt van landbouwmachines.

Het brede scala aan producten is ideaal voor het bewerken van zowel gewassen als land, zoals wijngaarden, boomgaarden, bosgebieden, sloten, wegen en randen van groene ruimten, zowel op kasgewassen, tuinen en parken.

Dankzij de sterke toewijding aan innovatie en een gekwalificeerd netwerk van geautoriseerde dealers over de hele wereld, zijn de producten van ORTOLAN ANDREA nu beschikbaar in belangrijke internationale markten.

✅ Betrouwbaarheid:
Het bedrijf onderscheidt zich door de mogelijkheid om aan de behoeften van alle klanten te voldoen, via een breed scala aan producten en het creëren van ad hoc-oplossingen

✅ Garantie "Made in Italy"
Elk deel van onze machines wordt geleverd door strikt Italiaanse fabrikanten, waardoor we een deel van de lokale economie kunnen ondersteunen en anderzijds de kwaliteit en robuustheid van onze machines kunnen waarborgen.

Meer informatie
Cirkelmaaier Ortolan Andrea PM
Rotorkopeg- zaaikit Ortolan Andrea
Overtopfrees Ortolan Andrea
Klepelmaaier TH
Klepelmaaier met opvangbak
Grondfrees Ortolan Andrea

Geschiedenis

De "ORTOLAN ANDREA" werd geboren op het kruispunt tussen Vicenza en Verona, die talloze kleine en middelgrote ondernemingen tot leven heeft gebracht die nog steeds de ruggengraat vormen van de economie van Noordoost-Italië.

Het is in deze zakelijke omgeving dat Augusto Ortolan in 1972 zijn eerste bedrijf oprichtte, "Augusto Ortolan", dat in eerste instantie elke vorm van landbouwwerktuigen produceerde en zich daarna specialiseerde in frezen.
In de loop der jaren groeit het bedrijf en wordt het als een kleine werkplaats een belangrijke realiteit in de sector.

De toetreding tot het bedrijf van zijn zoon Andrea, als technisch ontwerper, betekent een beslissende technologische vooruitgang en kort daarna richtte hij de voetstappen van zijn vader op, de Ortolan Andrea Machine Agricole.

De productie breidt zich uit door het uitbreiden van de rotorkopeggen, maaimachines, steenboormachines, naast frezen.

Meer informatie