Mitsubishi mini tractoren


Bekijk hieronder het actuele aanbod van gebruikte Mitsubishi mini tractoren. In onze showroom staan ruim 100 mini- en compact tractoren. Maak een afspraak en kom de tractoren met elkaar vergelijken. Een proefrit behoort altijd tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Je winkelwagentje is leeg!

Minder bekend als tractormerk

Het Japanse merk Mitsubishi is op veel markten actief. Aanvankelijk is deze onderneming begonnen in de scheepvaart, maar inmiddels heeft dit merk wereldwijd op veel vlakken naam gemaakt. Uiteraard is dit een bekend automerk. Dat dit merk tevens tractoren maakt, is bij de meeste mensen veel minder bekend.
Mitsubishi mini tractoren zijn prima betrouwbare machines waar al veel klanten van ons al jarenlang met veel plezier op rondrijden

Waarom een servicebeurt noodzakelijk is

Regelmatig krijgen wij tractoren aangeboden voor onderhoud die niet bij ons zijn aangeschaft. Vaak zijn ze gekocht van een handelaar of particulier via marktplaats of andersoortige verkoopsites. Bij navraag blijkt de lage prijs de reden voor aankoop. Vaak blijkt dat goedkoop vaak duurkoop is: b.v. de cilinderkop of radiateur is lek, de koppeling is versleten of de hefinrichting werkt niet. Na reparatie heeft men vaak een dure trekker in bezit. Vandaar dat wij de tractor voor aflevering een gedegen onderhoudsbeurt geven, waarbij we kwetsbare onderdelen op voorhand vervangen. Hierdoor komt de nieuwe eigenaar niet voor onaangename verrassingen te staan en wordt de kans op hoge onderhoudskosten enorm verkleind.

Wilt u de Mitsubishi mini tractoren in het echt zien? Maak dan een afspraak en kom naar Marum.

Meer informatie