Kubota mini tractoren

Hieronder staat ons actuele aanbod van gebruikte Kubota tractoren. Maak een afspraak en/ of kom naar onze showroom, zodat we samen de tractor kunnen vinden die het beste bij uw wensen past.

Meer informatie
Kubota L1-205
Kubota GL21

Kubota GL21

25 PK
4 WD
Kubota B7001dt

Kubota B7001dt

16 PK
4 WD

Kubota mini tractoren voor intensief gebruik

Net als alle andere mini tractoren die wij verkopen zijn deze Kubota tractoren in Japan slechts enkele weken per jaar gebruikt zijn op de rijstvelden, hebben de motoren nog maar weinig gelopen. Eigenlijk is dit te vergelijken met de meest perfecte tweedehands auto’s: ‘van een oud vrouwtje geweest, weinig gelopen, heeft altijd binnen gestaan’. Deze tractoren gaan dus nog jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik.

Standaard onderhoudsbeurt voordat de tractor wordt afgeleverd

Om er zeker van te zijn dat onze klanten nog jarenlang hun mini tractor kunnen gebruiken, geven we alle tractoren standaard een onderhoudsbeurt. Daarbij vervangen wij meteen de meest kwetsbare onderdelen. Dat scheelt heel veel onverwachte kosten! Onze monteurs zijn inmiddels experts geworden in het onderhoud van deze tractoren en de montage/ het afstellen van werktuigen.

Staat er een Kubota mini tractor tussen die aan uw wensen voldoet, of ziet u op deze website een andere tractor die u aanstaat? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en advies.

Meer informatie